Αξιολόγηση των Εξετάσεων από Απόσταση (Κ-Σ, Συντονιστές, ΔΠΣ)

Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι,

Η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης σας ενημερώνει για την έναρξη της διαδικασίας Αξιολόγησης των Εξετάσεων από Απόσταση για τους Διδάσκοντες, Συντονιστές και ΔΠΣ. Η διαδικασία θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 26.10 μέχρι και τη Δευτέρα 2.11 μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

http://meae.eap.gr/exams/teachers/2021/

Πιο συγκεκριμένα, Το ερωτηματολόγιο που σας χορηγείται αποσκοπεί στην καταγραφή των απόψεων των συμμετεχόντων σχετικά με την διαδικασία των εξ αποστάσεως εξετάσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Η κατάθεση της προσωπικής σας άποψης είναι πολύτιμη στο πλαίσιο βελτίωσης της διαδικασίας μελλοντικά.

Το σύστημα δεν διατηρεί κανένα στοιχείο του συμμετέχοντα πλην της ΘΕ και του ρόλου (ΔΠΣ/Συντονιστής/Διδάσκων) και ως εκ τούτου η αξιολόγηση είναι ανώνυμη για τους Διδάσκοντες σε όλες τις ΘΕ με περισσότερα του ενός τμήματα. Οι συμμετέχοντες εισέρχονται στο σύστημα μετά από αυθεντικοποίηση μέσω του κεντρικού μηχανισμού του ΕΑΠ (LDAP) χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια που έχουν δοθεί για τις υπηρεσίες του ΕΑΠ (Προσοχή! Δεν χρησιμοποιείτε το email της μορφής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) • Με την επιλογή "Υποβολή και κλείδωμα ερωτηματολογίου" οι απαντήσεις σας αποθηκεύονται οριστικά.

Μετά την υποβολή δεν υπάρχει δυνατότητα καμίας τροποποίησης των απαντήσεων ούτε ακύρωσης του ερωτηματολογίου. • Λόγω του μικρού αριθμού ερωτήσεων δεν υπάρχει δυνατότητα προσωρινής αποθήκευσης των απαντήσεων και συνέχιση εκ των υστέρων. • Οι ερωτήσεις είναι όλες προαιρετικές και μπορείτε να μην απαντήσετε σε όσες δεν έχετε άποψη. • Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 2-11-2020 Με εκτίμηση, Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης