Έναρξη εσωτερικής ηλεκτρονικής αξιολόγησης των ετήσιων ΠΣ του ΕΑΠ (εκτός ΔΙΠ40) για το ακαδ. έτος 2016-2017

Η Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (ΜΕΑΕ) σας ενημερώνει ότι η ηλεκτρονική εσωτερική αξιολόγηση των ετήσιων ΠΣ του ΕΑΠ για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 ξεκινάει 1 Απριλίου 2017 και ολοκληρώνεται 15 Μαΐου 2017.

Για να συνδεθείτε στο σύστημα ηλεκτρονικής αξιολόγησης μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο και να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία για τις υπηρεσίες του ΕΑΠ (π.χ. study):

http://axiologisi.eap.gr

Τα αποτελέσματα αυτής της αξιολόγησης κοινοποιούνται στους διδάσκοντες/ουσες των ΘΕ την καλοκαιρινή περίοδο, μετά το πέρας των εξετάσεων. Επίσης, η αξιολόγηση είναι ανώνυμη και κανένα στοιχείο δεν τηρείται στο σύστημα που να μπορεί να συνδέσει κάποιον/οια φοιτητή/τρια με τις απαντήσεις που έδωσε (αναλυτική περιγραφή στον ιστότοπο της ΜΕΑΕ: http://meae.eap.gr).

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τα στοιχεία σύνδεσής σας στις υπηρεσίες του ΕΑΠ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα αποστολής στοιχείων στο http://study.eap.gr και θα σας αποσταλούν στο email σας ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εγκαταστάσεων & Εκτέλεσης Έργων  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..